torstai 7. helmikuuta 2013

Naamiaiset!

Talvi aika tuo kaikenlaisia haasteita ihoille. Perus ihon hoitaminen, eli puhdistus ja kosteusvoide pystyvät ylläpitämään vain sen hetkistä ihon kuntoa.  Jos ihon kunto muuttuu yllättäin, ei nuo tuotteet kuitenkaan pysty palauttamaan ihon kuntoa takaisin. Silloin tarvitaan tehoaineita ja paljon.
Nopein keino korjata ihoa, on ottaa naamiot käyttöön. Kosteutta tarvitsee kaikki ihot oli siellä epäpuhtauksia tai ei. Siksi kosteuttava naamio kuuluu kaikien valveutuneiden ihonhoitajien perus varastoon. Kun kosteus on korjattu voi keskittyä muihinkin ongelmiin kuten epäpuhtauksiin, herkkyyteen tai ikääntymisen merkkeihin.
Dermalogican naamiot on täysin omaa luokkaansa tuloksia- ja käyttöominaisuuksia verrattaessa.

Skin hydrating- Ultracalming relief- ja Multivitamin power recovery naamiot voi jättää yöksi vaikuttamaan. Eikö ole loistavaa!
Illalla siis puhdistat ihon ja levität naamion hiukan kostealle iholle. Ensisijaisesti tietysti ongelma-alueille. Levitä sitten kosteusvoide koko kasvoille ja mene nukkumaan.
Saman sarjan tuotteet voi myös sekoittaa. Ota pieni määrä kosteusvoidetta ja sekoita joukkoon jotain näistä naamioista ja levitä kasvoille. Jos haluat oikein "tehomixin", niin laita joukkoon vielä esim Skin hydrating boosteria tai napakoittamaan Firming boosteria muutama tippa. Aamulla ihosi on todella loistavassa kunnossa.
Tee tehokuureja: laita monena iltana peräkkäin tai käytä silloin tällöin ennalta ehkäisevästi.
Kosteuttavat naamiot voi siis jättää yöksi.

Dermalogican puhdistettavat naamiot on syytä poistaa iholta 10-15min kuluttua. Skin refining ja Sebum clearing masquet sisältävät niin paljon puhdistavia ja kuorivia tehoaineita, ettei niitä tarvitse (eikä voi) jättää pitemmäksi aikaa vaikuttamaan. Sebum clearing masque auttaa todella hyvin tulehtuneisiin näppyihin. Tämä ihme aine ei kuitenkaan kuivata ihoa vaan rauhoittaa ärtynyttä ihoaluetta. Tätä tuotetta voi käyttää tosi täsmäiskuina vain yhdenkin näpyn päälle. Kun vaikutus aika on mennyt, voit pyyhkäistä naamion pois vaikka kostutetulla pumpulilapulla. Näin sinun ei tarvitse pestä uudestaan koko kasvoja tai voit antaa kosteuttavan naamion vaikuttaa muualla pidempään.

Ei muuta kun naamiot esiin kaapin kätköistä ja hoidetaan ongelmat kuntoon!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti