keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Tähtiä ja Dermalogicaa!

Kylläpä täällä kaikki on suurta ja mahtavaa!
Toissapäivä meni kertäessä oppaan kanssa ympäri Los Angelesiä. Uskomatonta että tämä ei ole vain yksi kaupunki vaan tällä alueella on 88 eri kaupunkia, jotka ovat vaan kasvaneet yhteen. Ihmisiä tällä alueella on lähes neljä moljoonaa, jotka tulevat yli sadasta eri maasta. Aikamoinen kulttuurien sulatusuuni. Aivan uskomaton!
On nähty kuuluisia leffapaikkoja ja nautittu erilaisten kulttuurien tuomasta rikkaudesta.
Ensimmäinen virallinen Symposium päivä oli eilen!
Täällä on pohdittu ketä me todella olemme ja miksi olemme juuri täällä? Dermalogican perustajan Jane Wurwandin silmiä aukaiseva puheenvuoro, ei varmasti jättänyt ketään kylmäksi.
Dermalogica a myydään jo 80 eri maassa ympäri maailmaa ja meitä ihoterapeutteja on jo 80000!!! Uskomatonta! Yksin Suomessa on 160 jälleenmyyjää.
Mistä kaikki alkoi? Jane ja Raymond perustivat 1983 IDI:n eli International Dermal Institutin. Jonka tarkoitus on edelleen kouluttaa ihoterapeutteja ja jatko kouluttaa kosmetologeja. Tänä vuonna on siis  IDI:n 30-vuotis juhlavuosi. Dermalogica tuotesarja lanseerattiin vuonna 1986.
Dermalogica muuttuu jatkuvasti on muuttunut koko sen eliniän. Silti maailmanlaajuisesti suosituimpien tuotteiden joukossa on yhä niitä aivan ensimmäisiä tuotteita. Jo vuonna 1986 lanseeratut Special clening gel ja Total eye care. Hittituotteita on toki tullut sen jälkeen paljon ja liisää vaan tulee. Uusimpana Multivitamin power serum!
Uutuuksia teidän ei tarvitse kauaa odottaa jo syksyllä lanseerataan Ultrasmoothing eye serum. Mitä me pääsimme jo kokeilemaan ja on muuten vaan aivan uskomattoman ihana tuote!
Ehdittiin kurkata hiukan teiniasiakkaiden eläämään ja miettimään heidän suurimpia ongelmia ja mahdollisia ratkaisuja niihin.
Dermalogican pääkemisti Dr. Diana Howard kertoi meille uusista raaka-aineista ja kuinka niitä jalostetaan meidän käyttöön. Diana kertoi myös miten joitain raaka-aineita tutkiessa niille löytyykin aivan uusia käyttötapoja.
Tänään symposiun jatkuu, mitähän tämä päivä tuo tullessaan. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti