sunnuntai 30. elokuuta 2015

Vi va Las Vegas!



Huh. Nyt on kongressi takana ja taas päästy takaisin töihin. Jopas oli matka, paikkaan mitä on mahdoton edes kuvailla. Keskellä aavikkoa kohoaa kaupunki neonvaloineen ja valtavine hotelli-casinoineen. Sinne me siis menimme kera 30 muun suomalaisen Dermalogica ammattilaisen.

Ohjelmassa oli suurin ihonhoitoalan kongressi, johon osallistui 4000 ihoterapeuttia ympäri maailmaa. Tehokasta opiskelua aamusta iltaan ja niin oli paljon asiaakin. Teemana meillä oli Only Connect. erilaiset kontaktit niin asiakkaisiin, tuotteisiin ja toisiin hoitoloihin. Kontakteja kyllä syntyikin. Oli taas mahtavaa tavata kolleegoita ympäri maailmaa ja jakaa omia kokemuksia tuotteista ja hoidoista.
Saimme kuulla alan uusimpia tuulia ja myös mihin suuntaan Dermalogica on tulevaisuudessa menossa. Fite- kampanja oli isosti esillä myös kongressissa. Dermalogican avulla jo yli 61000 naisyrittäjää on saanut lainan. Kuinka huikeeta! Meissä on uskomaton voima ja mahdollisuus todella vaikuttaa. :)
Tottakai ohjelmassa oli myös lanseerauksia.Tulossa on 17 uutta tuotetta! Osa täysin uusia, osa vanhojen tuotteiden päivitystä ja liuta ammattituotteita ja yksi aivan uusi hoito.
Tulossa on muunmuossa uusia tehoaineita AgeSmart sarjaan, uusi tehokosteuttava Primer, kosteuttava tehotuote nuorille Clear Start-linjaan, hiilinaamio UltraCalmin linjaa (mikä on todella jännittävän musta ja tehokas) ja mullistava IonActive-hoito.
Onneksi ensimmäisiä uutuuksia pitäisi tulla markkinoille jo syksyllä.
 
Tässä linkki videoon. Hiukan tunnelmia Las Vegasista.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti