keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Ihon Kevätkirkastus!


Kevään koittaessa kiinnitämme yhä enemmän ihon epätasaiseen sävyyn.

Nyt jos koskaan on oikea aika alkaa kirkastaa ihoa ja suojaamaan sitä kirkkaalta kevätauringolta. Lumen kautta heijastuva aurinko lisää UV:n määrää kolminkertaisesti. Pigmenttimuutokset alkavat juuri nyt tummua. Jos päivänvalolata alkaa suojautua vasta toukokuussa, on vahinko ehtinyt jo tapahtua.
Muista, vaikket auringossa oleilisikaan, jo 10min päivässä ulkona on yhteensä 5tuntia kuukaudessa altistumista UV-valolle! Mitä se tekeekään vuodessa?

Ihon hyperpigmenttiä ja ennen aikaista ikääntymistä lisäävät UVA-säteet eivät tarvitse edes aurinkoa. Nuo säteet tulevat pilviverhon läpi ja läpäisevät myös lasin. Suojautua täytyy siis päivittäin.

Hoitolassa kannattaa panostaa olennaiseen. Useat lyhyet täsmä-kirkastukset ovat paljon tehokkaampia, kuin yksittäiset kasvohoidot.

Tehokkaimpia ovat kosteusvoiteet joissa on UV-suojat mukana.Dermalogicalta parhaat: Dynamic Skin Recovery spf30 ja Pure Light spf30.
Muista kuoria säännöllisesti. Mutta juuri ennen etelänmatkaa kannattaa välttää liian voimakkaita kuorintoja. Säännölliseen kuorintaan kotiin Daily Resufaser.

Hyperpigmenttin vaalentamiseen tehokkain apu on Extreme C-täsmätuote ja ihon kokonaisvaltaiseen heleyttämiseen C-12 Concentrate- seerumi.

Henkilökohtaisesta ihoanalyysistä, saat tarkemmat tiedot oikeisiin tuotteisiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti